QUI SOM

Et presentem l'equip Diver3

QUI SOM

Benvinguts a la plana web de Diver3, empresa dedicada a l’oci familiar en general, ubicada al carrer Església 333 de Calella, en ple centre comercial de la vila.
Diver3 neix amb la filosofia de donar un espai d’oci a la família, ajudant a organitzar festes i esdeveniments de tota mena, per a grans, petits, dins o fora del nostre centre, i per a tots els gustos.
Diver3 és un espai creat per unir l’oci dels pares i fills, grans i petits, un altre concepte d’oci familiar, un espai on passar-ho bé amb els que més estimem, tot jugant amb ells i participant en les nostres activitats, jocs i animacions. Hem creat un espai amb la intenció de ser un punt de trobada per a famílies i amics, on poder disfrutar, i on cadascú trobi el seu lloc d’esbarjo. Els més petits en les zones de jocs habilitades per a ells, piscines de boles, llits elàstics, inflables, pistes americanes, playgrounds, entre altres, amb animacions per a tothom. I per als no tant petits una àrea on, amb total comoditat, poder conversar amb familiars i amics per desconnectar de la monotonia diària i seguir, si es vol, retransmissors esportives i programes televisius del seu interès.
No dubti en consultar qualsevol esdeveniment que vulgui organitzar, ens adaptem a les necessitats de cadascú, dins el pressupost que es disposi.

EQUIP

DAVID RODRIGO

Director

Francesc Millán

Coordinador

Mónica Sanchez

Coordinadora festes per a adults

Anna Roqueta

Animadora i coordinadora de festes infantils

NADIA ESTEBAN

Animadora i coordinadora de festa dolça

Mayte Millán

Animadora i coordinadora de festes de disfresses

Marina Valls

Animadora i coordinadora de festes de pirates

Ariadna Sanmiguel

Animadora i coordinadora de festes de princeses

Petitres

La nostre mascota